[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

CENTRUL EDUCATIONAL pune la dispozitie, GRATUIT, toate produsele necesare cursului care se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, produse profesionale din gama ELGON România , WELLA PROFESSIONALS, YELLOW, MATRIX.


 

 

 

 

 

 

 

CUI NE ADRESAM?

Acest curs se adreseaza atat incepatorilor, cat si persoanelor care doresc sa se reorienteze profesional, sau persoanelor care au facut o pasiune din arta hairstyling-ului.

CE NE PROPUNEM?

CENTRUL EDUCATIONAL are ca principal obiectiv formarea cursantilor in domeniul infrumusetarii la cele mai inalte standarde, sub indrumarea formatorilor, specializati pe fiecare  domeniu. Viitorii cursanti vor parcurge rand pe rand toate cele 4 specializari (coafor, frizerie, manichiura, pedichiura), avand posibilitatea de a alege durata cursului: curs initiere-3 luni sau curs de calificare-5 luni.

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:

EXECUTAREA ONDULATIEI PERMANENTE
EXECUTAREA TUNSORII PENTRU FEMEI
LUCRARI ESTETICE SI DE INGRIJIRE IN MANICHIURA-PEDICHIURA
LUCRARI ESTETICE SI DE INGRIJIRE IN FIZERIE
DECOLORAREA PARULUI
VOPSIREA PARULUI
EXECUTAREA COAFURILOR CU STIL
EXECUTAREA TRATAMENTELOR CAPILARE

AVANTAJE

-program -matinal (9.00-12.00)
-after-work (16.00-19.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
-cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.

Pe langa faptul ca participarea la astfel de cursuri va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomelor acreditate de A.N.C. este acela ca puteti profesa pe baza lor, in domeniul in care v-ati instruit.

La finalizarea cursului de initiere vei obtine un certificat de absolvire, iar la finalizarea cursului de calificare vei obtine un certificat de calificare, recunoscute la nivel national si international, avizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

 

 

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” alignment=”center” /][fusion_button link=”tel:0799984528″ target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]Suna acum![/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]