[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

ROLUL MACHIAJULUI

Stim cu totii ca machiajul joaca roluri multiple. Unul dintre acestea si foarte important, ar fi ca machiajul scoate în evidenţă trăsăturile noastre, confera stralucire, culoare si intinereste fata, evidentiaza frumosul si cel de-al doilea rol, este de a  estompa anumite imperfecţiuni.

CUM SA OBTII UN MACHIAJUL PERFECT

Este foarte important de stiut ca pentru a obtine machiajul perfect ai nevoie de produse profesionale. De aceea CENTRUL EDUCATIONAL pune la dispozitie cursantilor, GRATUIT, produse din gama MELKIOR, MAKE-UP FACTORY.

CE NE PROPUNEM

CENTRUL EDUCATIONAL isi propune sa formeze, in egala masura, persoanele mai mult sau mai putin talentate, pornind de la 0, astfel incat sa reuseasca sa realizeze un machiaj complet.prin intermediul trainer-ilor cu  o vasta experienta in domeniu. Trainer-ul nostru te va invata toate etapele realizarii unui machiaj, in functie de forma fetei, de tipul de ten, ce machiaj trebuie sa realizezi in functie de eveniment si ce produse trebuie sa folosesti pentru ca rezultatul sa fie wow.

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:
EXECUTAREA OPERATIILOR PREGATITOARE PENTRU MACHIAJ
MODIFICAREA CARACTERISTICILOR GENELOR SI SPRANCENELOR
EXECUTAREA MACHIAJELOR CONVENTIONALE
EXECUTAREA MACHIAJULUI SPECIAL
EXECUTAREA MACHIAJULUI TRANSFORMATIONAL
PROIECTAREA PIESELOR PENTRU MACHIAJUL TRANSFORMATIONAL
EXECUTAREA PIESELOR PENTRU MACHIAJUL TRANSFORMATIONAL
EXECUTAREA MACHIAJULUI TRANSFORMATIONAL

AVANTAJE

– program -matinal (9.00-12.00)
-after-work (16.00-19.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
– cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.

La finalizarea cursului vei obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international, avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

[/fusion_text][fusion_button link=”tel:0799984528″ target=”_self” alignment=”center” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” color=”default” stretch=”default” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]Suna acum![/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]