Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani.  De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat.Aspectul unghiilor arata cat de atenta esti in general la detalii. Unghiile reprezinta o adevarata carte de vizita pentru orice femeie, exprima feminitate si gratie.

Unghiile cu gel reprezinta o solutie excelenta pentru orice femeie, nu doar din punct de vedere estetic dar si pentru ca acestea garanteaza o manichiura impecabila, usor aplicabila, chiar si in cazul unghiilor fragile, predispuse la rupere.

CE PRESUPUNE TEHNICA DE APLICARE A GELULUI

Procesul de invatare a tehnicilor de aplicare a gelului pe unghie presupune cunostinte TEORETICE, care vor fi puse in PRACTICA, sub indrumarea trainer-ilor specializati.

COMPETENTE DOBANDITE:

INGRIJIREA UNGHIILOR
INGRIJIREA MAINILOR SI PICIOARELOR
CONSTRUIREA UNGHIILOR FALSE
CREAREA ASPECTULUI NATURAL AL UNGHIILOR FALSE
PROTEZAREA UNGHIILOR DETERIORATE
DEMONTAREA UNGHIILOR FALSE
REALIZAREA DECORATIUNILOR PENTRU UNGHII

AVANTAJE

– program -pranz (12.00-15.00)
-after-work (17.00-20.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
– cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.
La finalizarea cursului vei obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international, avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.