[fusion_builder_container background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_aspect_ratio=”16:9″ overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_style=”solid” padding_top=”110px” padding_bottom=”90px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

Centrul Educational

hr

Certificate avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscute national si international.

[/fusion_text][fusion_tabs design=”clean” layout=”vertical” justified=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”][fusion_tab title=”CURS COAFOR-FRIZER-MANICHIURIST-PEDICHIURIST (4 in1)”]

CENTRUL EDUCATIONAL pune la dispozitie, GRATUIT, toate produsele necesare cursului care se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, produse profesionale din gama ELGON România , WELLA PROFESSIONALS, YELLOW, MATRIX.


CUI NE ADRESAM?

Acest curs se adreseaza atat incepatorilor, cat si persoanelor care doresc sa se reorienteze profesional, sau persoanelor care au facut o pasiune din arta hairstyling-ului.

CE NE PROPUNEM?

CENTRUL EDUCATIONAL are ca principal obiectiv formarea cursantilor in domeniul infrumusetarii la cele mai inalte standarde, sub indrumarea formatorilor, specializati pe fiecare  domeniu. Viitorii cursanti vor parcurge rand pe rand toate cele 4 specializari (coafor, frizerie, manichiura, pedichiura), avand posibilitatea de a alege durata cursului: curs initiere-3 luni sau curs de calificare-5 luni.

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:

EXECUTAREA ONDULATIEI PERMANENTE
EXECUTAREA TUNSORII PENTRU FEMEI
LUCRARI ESTETICE SI DE INGRIJIRE IN MANICHIURA-PEDICHIURA
LUCRARI ESTETICE SI DE INGRIJIRE IN FIZERIE
DECOLORAREA PARULUI
VOPSIREA PARULUI
EXECUTAREA COAFURILOR CU STIL
EXECUTAREA TRATAMENTELOR CAPILARE

AVANTAJE

-program -matinal (9.00-12.00)
-after-work (16.00-19.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
-cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.

Pe langa faptul ca participarea la astfel de cursuri va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomelor acreditate de A.N.C. este acela ca puteti profesa pe baza lor, in domeniul in care v-ati instruit.

La finalizarea cursului de initiere vei obtine un certificat de absolvire, iar la finalizarea cursului de calificare vei obtine un certificat de calificare, recunoscute la nivel national si international, avizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”FRIZER- BARBERING”]

Tunderea parului se face de catre frizer cu scopul de a conferi infatisarii clientului un aspect ingrijit, precum si pentru mascarea unor imperfectiuni ale formatiei craniene sau ale figurii.

Frizerul trebuie sa se ghideze dupa principiile estetice clasice care precizeaza ca forma ideala de frumusete a  capului este asemanatoare cu a unui ou cu varful ascutit in jos si forma ideala a figurii este asemanatoare unui oval.

COMPETENTE SPECIFICE

-Executarea bărbieritului
-Executarea îngrijirilor faciale şi capilare
-Executarea tunsorii pentru bărbaţi
-Spălarea părului

La finalizarea acestui curs se elibereaza un certificat de calificare recunoscut la nivel national si international, acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”COAFOR STILIST”]

Meseria de coafor se dezvolta in continuare in functie de moda ajungand pana la arta, de aceea un hair-stylist  trebuie sa tina pasul cu toate noutatile ce revin in meserie.

COMPETENTE SPECIFICE
-Executarea coafurilor
-Executarea coafurilor stil
-Executarea ondulaţiei permanente
-Executarea tratamentelor capilare
-Executarea tunsorii pentru femei
-Executarea vopsirii părului
-Spălarea părului

La finalizarea acestui curs se elibereaza un certificat de calificare recunoscut la nivel national si international, acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CURS STILIST PROTEZIST DE UNGHII”]

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani.  De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat.Aspectul unghiilor arata cat de atenta esti in general la detalii. Unghiile reprezinta o adevarata carte de vizita pentru orice femeie, exprima feminitate si gratie.

Unghiile cu gel reprezinta o solutie excelenta pentru orice femeie, nu doar din punct de vedere estetic dar si pentru ca acestea garanteaza o manichiura impecabila, usor aplicabila, chiar si in cazul unghiilor fragile, predispuse la rupere.

CE PRESUPUNE TEHNICA DE APLICARE A GELULUI

Procesul de invatare a tehnicilor de aplicare a gelului pe unghie presupune cunostinte TEORETICE, care vor fi puse in PRACTICA, sub indrumarea trainer-ilor specializati.

COMPETENTE DOBANDITE:

INGRIJIREA UNGHIILOR
INGRIJIREA MAINILOR SI PICIOARELOR
CONSTRUIREA UNGHIILOR FALSE
CREAREA ASPECTULUI NATURAL AL UNGHIILOR FALSE
PROTEZAREA UNGHIILOR DETERIORATE
DEMONTAREA UNGHIILOR FALSE
REALIZAREA DECORATIUNILOR PENTRU UNGHII

AVANTAJE

– program -pranz (12.00-15.00)
-after-work (17.00-20.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
– cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.
La finalizarea cursului vei obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international, avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CURS MACHIAJ PROFESIONAL (MAKE-UP)”]

ROLUL MACHIAJULUI

Stim cu totii ca machiajul joaca roluri multiple. Unul dintre acestea si foarte important, ar fi ca machiajul scoate în evidenţă trăsăturile noastre, confera stralucire, culoare si intinereste fata, evidentiaza frumosul si cel de-al doilea rol, este de a  estompa anumite imperfecţiuni.

CUM SA OBTII UN MACHIAJUL PERFECT

Este foarte important de stiut ca pentru a obtine machiajul perfect ai nevoie de produse profesionale. De aceea CENTRUL EDUCATIONAL pune la dispozitie cursantilor, GRATUIT, produse din gama MELKIOR, MAKE-UP FACTORY.

CE NE PROPUNEM

CENTRUL EDUCATIONAL isi propune sa formeze, in egala masura, persoanele mai mult sau mai putin talentate, pornind de la 0, astfel incat sa reuseasca sa realizeze un machiaj complet.prin intermediul trainer-ilor cu  o vasta experienta in domeniu. Trainer-ul nostru te va invata toate etapele realizarii unui machiaj, in functie de forma fetei, de tipul de ten, ce machiaj trebuie sa realizezi in functie de eveniment si ce produse trebuie sa folosesti pentru ca rezultatul sa fie wow.

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:
EXECUTAREA OPERATIILOR PREGATITOARE PENTRU MACHIAJ
MODIFICAREA CARACTERISTICILOR GENELOR SI SPRANCENELOR
EXECUTAREA MACHIAJELOR CONVENTIONALE
EXECUTAREA MACHIAJULUI SPECIAL
EXECUTAREA MACHIAJULUI TRANSFORMATIONAL
PROIECTAREA PIESELOR PENTRU MACHIAJUL TRANSFORMATIONAL
EXECUTAREA PIESELOR PENTRU MACHIAJUL TRANSFORMATIONAL
EXECUTAREA MACHIAJULUI TRANSFORMATIONAL

AVANTAJE

– program -matinal (9.00-12.00)
-after-work (16.00-19.00)
-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
– cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.

La finalizarea cursului vei obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international, avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CURS EPILAT-PENSAT PROFESIONAL”]

Cosmetica a devenit parte integrata a vietii cotidiene atat in randul femeilor, cat si al  barbatilor.

Parul vizibil de pe fata si corp este o problema inestetica cu care se confrunta o mare parte dintre noi. Prin intermediul acestui curs vei invata cum sa scapi de parul nedorit de pe corp, obtinand astfel o piele matasoasa.

Un alt detaliu estetic deosebit de important sunt sprancenele.
Sprancenele trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. Urmand acest curs la CENTRUL EDUCATIONAL vei invata ca numai cu ajutorul unui pensat bine executat poti crea armonie intre fizionomie si frumusetea naturala.

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

 • Copie certificat naştere
 • Copie carte de identitate
 • Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)
 • Copie act studii / adeverinţă
 • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea “ apt pt. cursul de…”

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CURS COSMETICIAN”]

DESPRE COSMETICA

Cuvantul “cosmetica” provine din greaca antica si insemna „tehnica de aranjare și împodobire”. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa mentina vie tineretea si frumusetea.

 CE NE PROPUNEM

CENTRUL EDUCATIONAL isi propune sa ofere prin intermediul cursului de Cosmetica o pregatire si o specializare in domeniul frumusetii. In orice domeniu, a fi la curent cu tot ceea ce insemna nou, a te pregati permanent si a-ti dezvolta continuu tehnica de lucru, este sinonim cu SUCCESUL.

Cursantii vor studia toate tainele cosmeticii moderne, instrument de instruire pentru toate persoanele care doresc sa se familiarizeze cu un univers fascinant, universal tratarii, modelarii si infrumusetarii.

COMPETENTE SPECIFICE PROGRAMULUI:

UTILIZAREA ECHIPAMENTELOR COSMETICE
APROVIZIONAREA CU MATERIALE SPECIFICE
PREGATIREA MATERIALELOR COSMETICE
EXECUTAREA EPILATULUI
EXECUTAREA TRATAMENTULUI COSMETIC
EXECUTAREA VOPSITULUI GENELOR SI SPRANCENELOR

AVANTAJE

-posibilitatea achitarii cursului in 3 rate
– cursul se va desfasura in sali special amenajate pentru partea de teorie, iar practica se va desfasura in SALONUL NOSTRU de beauty, la sediul nostru situat ultacentral.La finalizarea cursului de initiere vei obtine un certificat de absolvire, iar la finalizarea cursului de calificare vei obtine un certificat de calificare, recunoscute la nivel national si international, avizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.

CENTRUL EDUCATIONAL pune la dispozitia cursantilor acestei scoli, gratuit, produse oferite de catre GEROVITAL EQUILIBRIUM, SOSKIN.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”MASEUR”]

Masajul mentine starea de sanatate, reda tineretea, reface organismul, lupta contra îmbatrânirii, are cel mai mare rol în relaxare. Efectuat de catre un specialist îți dezvaluie toate secretele, te destinde, te relaxeaza. Mâna unui specialist în masaj se cunoaste imediat ce actioneaza asupra ta si simti cum corpul cedeaza la orice reactie de împotrivire, de încordare reflexa, chiar daca nu ai mai facut niciodata masaj.
Urmand acest curs, vei invata urmatoarele tehnici de masaj:
-Aplicarea drenajului limfatic
-Aplicarea masajului reflexogen
-Aplicarea masajului somatic
-Aplicarea masajului terapeutic

[/fusion_tab][fusion_tab title=”INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA”]

Inspectorul în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă se ocupă de activităţile de protecţie şi de activităţile de prevenire a riscurilor profesionale din întreprindere, în conformitate cu prevederile legale.

Securitatea şi sănătatea în muncă reprezintă ansamblul de activităţi instituţionalizate având ca scop asigurarea celor mai bune condiţii în desfăşurarea procesului de muncă, apărarea vieţii, integrităţii fizice şi psihice, sănătăţii lucrătorilor şi a altor personae participante la procesul de muncă.

COMPETENTE SPECIFICE OCUPATIEI:

 • Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie
 • Realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă
 • Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
 • Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
 • Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă
 • Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale
 • Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă
 • Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
 • Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

 • Copie certificat naştere
 • Copie carte de identitate
 • Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)
 • Copie act studii / adeverinţă
 • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea “ apt pt. cursul de…”

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CURS INSPECTOR RESURSE UMANE”]

Ocupaţia de inspector/referent resurse umane este necesară persoanelor care doresc să se califice în întocmirea şi gestionarea documentelor ce ţin de evidenţa muncii într-o organizatie, de gestionare a relaţiilor dintre angajaţi şi angajatori, de recrutarea şi selectarea personaluluicare urmează a fi angajat.

COMPETENTE SPECIFICE OCUPATIEI:

 • Intocmirea documentelor de evidenţă a personalului
 • Gestionarea documentelor de evidenţă a personalului
 • Întocmirea registrului general de evidenţă a salariaţilor
 • Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat
 • Administrarea bazei de date de evidenţă a personalulu

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

 • Copie certificat naştere
 • Copie carte de identitate
 • Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)
 • Copie act studii / adeverinţă
 • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea “ apt pt. cursul de…”

[/fusion_tab][fusion_tab title=”AGENT DE SECURITATE”]

COMPETENTE SPECIFICE OCUPATIEI:

 • Aplicarea prevederilor legale specifice activităţii agentului de securitate
 • Utilizarea mijloacelor din dotarea individuală şi a echipamentelor de securitate
 • Îndeplinirea consemnelor şi rezolvarea incidentelor de securitate
 • Completarea documentelor specifice serviciului de Securitate privată
 • Aplicarea normelor de sănătate şi securitate în muncă
 • Respectarea normelor de protecţie a mediului
 • Comunicarea şi menţinerea relaţiilor de muncă în echipă

[/fusion_tab][fusion_tab title=”LIMBA ENGLEZA- nivel incepator”]

Engleza este prima limbă globală a lumii și a devenit esențială pentru cei care doresc să călătorească și să se bucure de cultura limbii engleze. Invata să comunici și să înțelegi informații de bază pentru a interacționa cu oameni din alte țări, la muncă și în diferite contexte sociale.

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

 • Copie certificat naştere
 • Copie carte de identitate
 • Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)
 • Copie act studii / adeverinţă

[/fusion_tab][fusion_tab title=”LIMBA GERMANA- nivel incepator”]

Procesul de învățare a unei limbi străine poate fi lung si anevoios, dar nu este o misiune imposibila.

Urmand acest curs, procesul de memorare va fi mai usor datorita interactivității si modului de prezentare a lecțiilor.

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

 • Copie certificat naştere
 • Copie carte de identitate
 • Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)
 • Copie act studii / adeverinţă

[/fusion_tab][/fusion_tabs][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”#4ca9b4″ background_image=”https://centrul-educational-cursuri-calificare.ro/wp-content/uploads/2014/12/get_in_touch_bg.jpg” background_parallax=”up” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”center center” video_aspect_ratio=”16:9″ overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_style=”solid” padding_top=”100px” padding_bottom=”100px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

Noi va putem ajuta

Cu idei creative, inovative si determinare.

[/fusion_text][fusion_button link=”http://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226?ref=ThemeFusion” color=”default” size=”large” stretch=”default” type=”flat” shape=”square” target=”_self” border_width=”2px” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”center”]READ MORE[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *